Pages

28 februarie 2011

Ne plac ideile tale!

Pentru ca imi plac initiativele pentru tineret am decis sa promovez urmatorul concurs. Teoretic este destinat studentilor romani de la specializari economice, insa cine stie, poate ca exista si exceptii.
Pentru a putea participa la Concurs, persoanele interesate trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

- sa fie studenti, indiferent de forma de invatamant, in orice universitate sau facultate din Romania.
- sa se inregistreze pe site-ul concursului www.neplacideiletale.ro. Crearea contului se realizeaza prin inregistrarea  datelor personale intr-un formular online cu date de identificare, urmand ca ulterior, mailul de confirmare a contului sa fie primit  la adresa de e-mail furnizata de participant.
- sa incarce un proiect pe site-ul concursului, urmand ca acestea sa fie supuse verificarii prealabile a organizatorilor. Proiectele se depun online pe site-ul www.neplacideiletale.ro şi vor avea maximum 10.000 semne, în formatul presetat de administratorul site-ului. Data limită de depunere a proiectului este 13 martie 2011, ora 24.00
Participantii isi asuma intreaga raspundere cu privire la informatiile pe care le transmit si materialele pe care le incarca/posteaza pe site-ul Concursului, cu privire la continutul si la dezvaluirea acestor materiale catre public, precum si pentru respectarea tuturor prevederilor legale privind drepturile de autor aferente acestor materiale, chiar daca aceste materiale au facut obiectul verificarii organizatorilor.
Proiectele trebuie sa fie in concordanta cu tema concursului si sa nu incalce ordinea publica, bunele moravuri si normele de convietuire sociala si  nici sa nu aduca atingere demnitatii umane si dreptului la imagine.

Succes!!!

0 comentarii: